Goedkoop pakketten naar belgië versturen

Het gemak van uw webshop is dat uw klanten ook vanuit België bij u kunnen bestellen. Het bestelde pakket ophalen bij één van de postkantoren in Nederland is alleen voor onze zuiderburen iets lastiger. Ook uw klanten uit België willen van alle gemakken zijn voorzien. PakketDeal.nl is er daarom ook voor u bij het verzenden van pakketten naar België.

Heeft u regelmatig klanten uit België die bij u aankopen doen?

Verstuur deze pakketten goedkoop, snel en eenvoudig met PakketDeal.nl

Basic
1 - 250
pakketten p/m
€ 5,95
tot 30kg
Business
251 - 500
pakketten p/m
€ 5,65
tot 30kg
Pro
500 - 1000
pakketten p/m
€ 5,35
tot 30kg

Hoe werkt het versturen naar België?

Het versturen van pakketten naar het buitenland vergt een andere aanpak dan binnenlandse verzendingen. Zo krijgt u voor het versturen naar België te maken met de douanevoorschriften. Ook het soort goederen dat u naar België verstuurt is van belang.

  • Achteraf betalen voor uw verstuurde pakketten naar België
  • Vast bedrag tot 30kg. voor uw verzending naar België
  • Rechtstreekse koppeling met uw webshop voor uw klanten uit België
  • Goedkope tarieven voor het versturen naar België

Tarieven voor het versturen naar België

De kosten voor het verzenden van pakketten naar België zijn afhankelijk van wat en hoeveel u verstuurd. Neem contact op met onze klantenservice en wij bekijken welke tarieven en distributeur het beste bij uw wensen past.

Meer weten over PakketDeal.nl?

PakketDeal.nl biedt voor u als webwinkelier zeer scherpe prijzen om dagelijks al uw pakketten eenvoudig en goedkoop te versturen. Wij versturen via de landelijke grote distributeurs. Doordat wij namens veel webwinkels versturen, kunnen wij dit aanbieden voor uitstekende tarieven.

U kunt dan ook verzenden tegen scherpe tarieven via PostNL, DPD, DHL, UPS en KIALA. Afhankelijk van uw product, het aantal verzendingen per jaar en het type klant wordt gekeken welke distributeur voor u het meest geschikt is.

Daarnaast biedt Pakketdeal.nl software om gemakkelijk labels te printen of een rechtstreekse koppeling te maken met uw Magento of osCommerce webshop.